Flere av tannlegene ved Dronningen Tannklinikk AS har gjennomført kurs og fått godkjent å kunne utføre implantatprotetikk for HELFO´s regning. 

Etter tilhelning av kjevekam rundt innsatt implantatskrue (typisk 2-9mndr), vil våre godkjente tannleger få fremstilt porselenskroner som tilpasses perfekt i bitt og utseende. Da vi er så heldige å ha tannteknisk laboratorium i etasjen over sørger det for en nærhet til leverandør som muliggjør det beste resultat for dere som pasienter. Små bitt eller fargejusteringer kan ofte gjøres på timen.

Vi ser på sluttresultatet og pasientens følelse av suksess som et samarbeidsprosjekt mellom pasient, tannlege og tanntekniker, hvor alle bidrar likeverdig. Pasienten forteller om sine ønsker og behov, tannlegen forklarer hva som er mulig, legger frem informasjon om alternativer og sørger for å videreformidle kravspesifikasjonen til tanntekniker som lager naturlige tenner med hensyn til pasientens andre tenners form og farge. Tid til innprøvning, justering og nødvendig korreksjon sørger for optimalt resultat som alle parter kan være fornøyd med. Kvalitet tar tid!

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern